Про день дошкілля

День дошкілля – це ще одна нагода виразити слова вдячності тим, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника нашого садочку, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

27 вересня в нашому закладі відбулася урочиста подія з нагоди Всеукраїнського Дня Дошкілля. Святковий концерт відкрили начальник відділу освіти Сахновщинської районної державної адміністрації Галина Миколаївна Мостова, головний спеціаліст відділу освіти Сахновщинської РДА Завєзьон Ірина Михайлівна та завідувач районним методичним кабінетом при відділі освіти Коротка Валентина Василівна, які сердечно привітали всіх працівників закладу з професійним святом та відзначили почесними грамотами.

Цікавими піснями, віршами, танцями, флешмобом свято продовжили вихованці та працівники закладу.

/Files/images/10/SAM_9477.JPG /Files/images/10/SAM_9486.JPG /Files/images/10/SAM_9505.JPG /Files/images/10/SAM_9511.JPG /Files/images/10/SAM_9519.JPG/Files/images/12/SAM_9532.JPG /Files/images/10/SAM_9538.JPG /Files/images/10/SAM_9545.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.